JUHLAT WINTILLÄ - HYVÄ TIETÄÄ

 

Tältä sivulta löydät käytännön tietoa Wintistä. Tarkempia tietoja ja  vuokrahintaa voit kysyä Juhlan lumoa -yrityksen Jenniltä.

Nyynäisten Wintin varusteisiin kuuluu pöydät ja tuolit jopa yli 200 juhlavieraalle. Rustiikista tilasta löytyy myös korotettu esiintymislava ja monipuoliset valaistusvaihtoehdot.

Wintillä on myös parvi, jossa on vielä lisää istumapaikkoja lähes neljällekymmenelle. Puheenpitäjäkin voi nousta parvelle ja kaikkien huomio on taattu :). Parvelle johtavilta portailta on kaunis näkymä Winttiä ympäröivään maalaismaisemaan.

Juhlavierailla on mahdollisuus viettää aikaa myös Wintin alakerrassa, Nawetassa. Nawetasta löytyvät mm. Salakapakka, Peilihuone, vessat sekä pieni apukeittiö cateringin käyttöön. Juhlavieraiden käytössä on myös rakennusta ympäröivä laaja, kaunis piha-alue lampineen ja monine istumaryhmineen. 

Wintin vuokrahintaan sisältyy pro-tason äänentoistojärjestelmä (RCF-aktiivikaiuttimet, digi-mixeri, langallinen ja langaton mikrofoni sekä cd-soitin). Saatavilla on myös laadukas data/videoprojektori sekä 3 metrin levyinen valkokangas. Wintin alakerrassa Nawetassa on vuokrahintaan sisältyvinä käytettävissä erillinen äänentoistojärjestelmä (BOSE-kaiuttimet ja Procaster PRE-01Bluetooth) sekä Samsung 55" ammattinäyttö.


 

Seuraavasta linkistä löydät esimerkkejä pöytien asettelusta ja istumapaikkojen määrästä eri pöytäjärjestyksissä.

 

Seuraavasta linkistä löydät muuta lisätietoa, mm. vuokrausehtomme.