JUHLAT WINTILLÄ - HYVÄ TIETÄÄ

 

Nyynäisten Wintin varusteisiin kuuluu pöydät ja tuolit yli 200 juhlavieraalle. Rustiikista tilasta löytyy myös korotettu esiintymislava ja monipuoliset valaistusvaihtoehdot.

Wintillä on myös parvi, jossa on lisää istumapaikkoja lähes neljällekymmenelle. 

Juhlavierailla on mahdollisuus viettää aikaa myös Wintin alakerrassa, Navetassa, mistä löytyvät mm. Salakapakka sekä puuterointihuone, vessat ja pieni apukeittiö cateringin käyttöön. Vieraiden käytettävissä on myös rakennusta ympäröivä laaja, kaunis piha-alue lampineen ja monine istumaryhmineen. 

Wintin vuokrahintaan sisältyy pro-tason äänentoistojärjestelmä (RCF-aktiivikaiuttimet, digi-mixeri bluetooth-liitännällä, langallinen ja langaton mikrofoni sekä cd-soitin). Wintin alakerrassa eli Navetassa on vuokrahintaan sisältyvinä käytettävissä erillinen äänentoistojärjestelmä (BOSE-kaiuttimet ja Procaster PRE-01Bluetooth) sekä Samsung 55" ammattinäyttö (HDMI-liitännällä ja muistitikkutoistimella).

Saatavilla on myös laadukas HD-tasoinen data- ja videoprojektori (4300 lm, kuvasuhde 16:10, HDMI-liitäntä) RCF-aktiivikaiutinjärjestelmineen sekä 3 metrin levyinen valkokangas. 


 
 

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa ja mm. vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

 

Jos et löytänyt tarvitsemaasi tietoa, voit kysyä lisää Wintin vuokrausta hoitavalta Jenniltä, info@juhlanlumoa.fi