JUHLAT NYYNÄISTEN WINTILLÄ

 

150 vuotta vanhan kivinavetan ylisillä on aivan omanlaisensa tunnelma. Alkuperäiset puurakenteet herättävät kunnioitusta ja vintin lähes kahdeksan metrin sisäkorkeus antaa kirjaimellisesti tunnelmalle tilaa kohota kattoon! Täällä on aikoinaan säilytetty lehmien ja hevosten heiniä, nyt vintillä vietetään ihania juhlahetkiä ja luodaan hyviä muistoja. 

Vinttiä on viime vuosina kunnostettu kesäajan juhlatilaksi. Siitä on tullut Wintti, joka on omiaan vaikkapa unohtumattomien kesähäiden viettoon. 

Juhlavieraiden käytössä on myös Wintin alakertaan eli vanhaan Navettaan kunnostetut tilat. Näistä kiintoisin lienee Salakapakka! Lisäksi Navetasta löytyvät  mm. puuterointihuone, vessat sekä apukeittiö catering-yritysten käyttöön. 

Unohtaa ei sovi myöskään juhlijoiden käytettävissä olevaa laajaa piha-aluetta istumaryhmineen ja lampineen.

Toista vastaavanlaista kokonaisuutta ei ole helppo löytää: Nyynäisten Wintillä juhlaseurue voi viettää aikaa yhtä hyvin sisätiloissa kuin kauniista piha-alueesta nauttien. Monipuoliset tilat tarjoavat oivat puitteet yhtä hyvin suurelle, jopa yli 200 vieraan juhlalle, kuin pienemmänkin seurueen juhlinnalle. 

Yhteydenottosivulta löydät viestilomakkeen, jolla voit ilmoittaa jos haluat tulla tutustumaan Winttiin tulevien juhliesi mahdollisena pitopaikkana. Wintin vuokrausta hoitaa Juhlan lumoa -yritys.